Poleć znajomemu| Forum
Forum opiekują się:

Magdalena Vogt-Komorowska

Zuzanna Cajbel

Magdalena Lis

Magdalena Różańska

Remigiusz Stanisławek

Sonda
Czy uważasz, że warto dodatkowo oszczędzać na emeryturę?
tak, sam oszczędzam dodatkowo na emeryturę
tak, na razie jeszcze nie oszczędzam na dodatkową emeryturę bo jestem za młody
tak, na razie jeszcze nie oszczędzam na dodatkową emeryturę bo nie mam z czego
nie wiem czy warto, ale oszczędzam
nie wiem czy warto, sam nie oszczędzam
nie warto, emerytura z I i II filaru mi wystarczy
nie warto, i tak nic z tego co będę oszczędzał nie zostanie, wszystko zjedzą pośrednicy
« powrót do działu: Odszkodowania
Szukasz firmy, która pomoże Ci uzyskać wysokie odszkodowanie?
Kliknij tutaj!

Komentarze do wątku:

PROBLEMY z wypłatą odszkodowania w UNIQA
2010-01-15 11:40 piątek ~zawiedziona, z rozbtym autem
Przeszło miesiąc temu stojące na parkingu moje auto wjechała wielka SCANIA. Rzeczoznawca UNIQa przyznał mi odszkodowanie, na które czekam, czekam, i czekam...juz ponad miesiąc. A mechanik domaga się wypaty Próbuje dowiedzieć się od 50 zminut wisząc na telefonie i płacąc rachunki za telefon ,kiedy mogę się spodziewać zaległej wpłaty mojego odszkodowania, wykonuję 17(!!) telefon w tej sprawie, bo wciąż przekierowują mnie Państwo z UNIQA to Łodz grańska, to lodz milionowa, to Warszawa. Przepychacie mniez to do likwidatora, to do księgowości, to na centralę i powrotem do warszawy. Sprawą zajmuje się Pan likwidator, który także powiedział „proszę skierować się do księgowości”. A księgowośc jest niedostepna dla "szarych ludzi" Kpiny sobie Państwo z UNIQa robią... Mechanik czeka za zapłatę a ja tłumacze, ze nie raczą wypłacić odszkodowania w terminie! Szkoda nie była moją winą, a teraz chcąc zakończyć sprawę, tylko męczę się przez ich błędy w ksiegowości. Jestem zawiedziona UNIQA, jako ze mam ubezpieczony samochod u nich naturalnie nie podpisze umowy na kolejny okres czasdu i gwarantuję, że nikt z moich znajomych , rodziny i zaprzyjaźnionych osób też od pomysłu podpisania z Państwem umowy odwleke A to ze jest teraz wiele zgłaszanych szkod, nie jest wytłumaczeniam Wielka szkoda, że nie potrafią Państwo z UNIQA profesjonalnie zachować się wobec Klienta
  • Może skarga
    2010-01-27 11:26 środa ~Aksedo Odszkodowanie | [+] odpowiedz
    W przypadku przeciągającej się likwidacji szkody proponuję napisać skargę do Komisji Nadzoru Finansowego na nieterminową likwidację szkody, ewentualnie napisać pismo (emaila) do Dyrektora Oddziału, że w przypadku braku reakcji w ciągu 2 dni taka skarga będzie wystosowana.
  • hej
    2010-05-25 13:19 wtorek ~waldi | [+] odpowiedz
    kup sobie polisę ochrony prawnej w das. Jak następnym razem bedą robić problemy skorzystaj z ich polisy. jak staną i nocą kolbami w drzwi załomocą, to zaraz zapłacą co się należy....
« powrót do działu: Odszkodowania