Odpowied¼ do komentarza:
Skandaliczne zachowanie firmy Allianz, BARDZO NIE POLECAM TEJ FIRMY
Nie polecam, to ma³o powiedziane, mam auto w leasingu, AC, OC, NNW, assistance i wszystko inne. Mia³em wypadek auta z innym, gdzie policja orzek³a, ¿e jestem stron± poszkodowan±. Auto musia³em naprawiæ w autoryzowanym serwisie, bezgotówkowo, wpierw Allianz [wcze¶niej Aviva] wydali zgodê na naprawê, a potem nagle... gdy ju¿ auto zosta³o naprawione, odmówili wyp³aty wiêkszo¶ci ¶rodków i ja, maj±c te wszystkie OC AC i inne rzeczy i bêd±c osob± poszkodowan±, muszê ponie¶æ koszty naprawy [sic!!], sprawa trafi do s±du, to na pewno. Jestem przez nich traktowany jak [brzydkie s³owo], oni s± mili jak kto¶ kupuje ubezpieczenie, ale to nie ma ¿adnej warto¶ci, mog± o tak uznaæ, ¿e nie wyp³ac± wam nic albo 1/5 tego co powinni i mo¿ecie co najwy¿ej bujaæ siê po s±dach, czego w sumie i tak nie omieszkam zrobiæ. Ale je¶li czytacie komentarze zastanawiaj±c siê nad Allianz - odradzam, naprawdê odradzam, ta firma to dramat. Kpi± w ¿ywe oczy. Skandal goni skandal, pañstwo polskie powinno wej¶æ tam z kilkoma s³u¿bami i zwyczajnie zrobiæ porz±dek, odebraæ koncesjê. Zobaczcie nawet tutaj, ten spam, sztuczne podbijanie ocen, spychanie komentarzy by¶cie nie mogli ich przeczytaæ - ciekawe czyje to dzia³ania, bardzo mnie to ciekawi. Mogê tylko powiedzieæ na ca³ej mocy i krzywdy jaka mnie z ich strony spotka³a NIE POLECAM, nabawi³em siê przez nich tylu nerwów i kosztów, ¿e powinni nazywaæ siê antyubezpieczeniem.